Artificiële intelligentie & digitale marketing

De wereld wordt alleen maar beter dankzij Artificiële Intelligentie (AI). Met Are Agency kan je met je zaak inspelen op de toenemende kracht hiervan om jouw zaak verder te doen groeien. Ben jij een innovator? Of een disruptor? Laat dan iets weten en onderscheid je van de concurrentie.

AI is een combinatie van verschillende technologieën – van Machine learning tot deep data learning – die ervoor zorgt dat machines grote hoeveelheden data verstaan en verwerken en op basis van die data beslissingen maken die wetenschappelijk onderbouwt zijn.

Heb je al tonnen aan data? AI zorgt ervoor dat deze omgezet worden in mensentaal waar je effectief mee aan de slag kan gaan.

Kort samengevat

Bij Are Agency volgen wij de nieuwste AI-technologieën op de voet om hier een antwoord uit te kunnen formuleren voor al onze (en jouw) marketingvraagstukken. De nadruk ligt steeds op het genereren van meerwaarde. Dit kan gaan van het kiezen van de juiste afbeelding voor de juiste klant tot het semantische thema van je website om te kijken of deze in lijn ligt met je merk.

Onze digitale marketingdiensten (SEO, SEA, SM & Digitale strategie) worden ondersteund door AI en machine learning. Het zijn technologieën die helpen met het maken van de juiste beslissingen om jouw zaak op een krachtigere manier in de kijker te zetten. Wij geloven in de combinatie van MENS & MACHINE.

A.I. is al langer in ons leven

Artificiële intelligentie bestaat ondertussen al een tijdje in ons leven op een stille manier. AI ligt onder andere aan de basis van reservatiediensten voor hotels, online datingapps, Netflix-suggesties en de keuze van advertenties die je op Facebook en Instagram te zien krijgt. Artificiële intelligentie is al een deel van ons leven en ecosysteem. De meest vooruitstrevende bedrijven maken er al gebruik van om groei en innovatie te stimuleren terwijl de meeste andere ondernemingen achter blijven.

De beste manier om de toekomst te voorspellen, is door deze mee te maken!

A.I. zonder digitale marketing

Er komen heel wat globale uitdagingen aan en hiervoor hebben we een meer altruïstische en waarde-gedreven aanpak nodig die de hele mensheid verandert. Wat met bestaande jobs? Ongelijkheid? Klimaatverandering?

De applicatie van AI zorgt voor een exponentiële vooruitgang in alle socio-economische beslissingen die gemaakt moeten worden. Er zullen niet enkel jobs verdwijnen, maar vooral nieuwe creatieve en strategische jobs ontstaan.

Waarom je AI nu moet omarmen

Aan de frontlinie staan bij de introductie van nieuwe innoverende producten en diensten is een kritieke succesfactor geworden in een snel veranderende wereld. De sterkste en meest innovatieve bedrijven blijven bestaan en groeien. De volgende kritieke succesfactor kan wel eens artificiële intelligentie zijn.

De grote veranderingen worden vaak voorafgegaan door kleine dagelijkse aanpassingen. Als marketing manager of zaakvoerder heb je nu een ongelooflijke opportuniteit om AI te introduceren in jouw zaak.

ARE you ready to take the next move?

Contacteer ons nu vrijblijvend en krijg 30 minuten gratis consulting t.w.v. €45 en kom alles te weten over artificial intelligence marketing.