Een website die verhalen vertelt

Waarom moet ik een website hebben voor mijn onderneming?

Websites heb je in verschillende vormen en maten. Een website is jouw eigen stukje virtuele grond en de enige plek op het internet die je volledig onder controle hebt.  Heb je nog geen website of ben je niet 100% tevreden van je huidige website? Dan lossen wij dit graag voor je op.

Neem even contact op en wij zorgen voor de perfecte afwerking van jouw website. Wij werken uitsluitend met WordPress, omdat dit bouwplatform de meeste mogelijkheden biedt en fantastische resultaten oplevert. Op deze manier heb je zelf ook de mogelijkheid om achteraf kleine aanpassingen door te voeren zonder technische kennis.

Wat we doen in een notendop

We Are proud of what we do

100

websites gemaakt

85

websites die wij beheren

10

Nieuwe aanvragen per week
Voorstel aanvragen

Websites promote you 24/7: No employee will do that.

Paul CooksonAuthor

Een super klantvriendelijke en correcte samenwerking met een jong, dynamisch en gedreven en team.
Die meestreven om jou website van je onderneming te voorzien van de juiste hedendaagse look, kleur en vormgeving.

Kara Van den Branden

Onze website vind ik top.Twee aangename mensen die goed verstaan wat je wilt. We hebben meer boekingen via onze website sinds Are Agency hem onder zijn vleugels heeft. Doe zo verder mannen.

Noke PospichHotel Het Hert

Zeer blij met de nieuwe website die Are Agency voor mij gemaakt heeft! Heel prettige samenwerking, heel flexibel, en we zijn doorgegaan tot we hadden waar we beiden tevreden mee waren!

Kees MeermanDe Zangcoach

Topgasten. Website/shop gaat hard sinds hij onderhanden werd genomen, net zoals onze speakers.

Jan SmetsSounboks.be
Jouw Road map

Hoe ziet het traject van start tot finish van jouw droomwebsite er nu uit?

Op basis van onze ervaring zorgen we ervoor na een éérste verkennend gesprek dat jij weet wat je kan verwachten. Elke stap die je doorheen het traject doorloopt wordt je ondersteund door één van onze experts.

Jij loopt nooit verloren en weet zo wat je als eindresultaat mag verwachten. Bekijk hieronder even kort de samengevatte stappen van een gemiddeld traject.

Verkennend gesprek

Op deze manier komen we te weten wie je bent, wat je wilt bereiken en hoe we voor een optimale website kunnen zorgen, specifiek afgestemd op jouw zaak.

Invullen vragenlijst

Hiermee wordt je verplicht om aan de hand van geleide vragen na te denken over wat je nu echt wilt. Er zijn zo veel mogelijkheden waar je misschien nog niet aan gedacht hebt? En zo hebben wij ook een leidraad om een prachtig project af te leveren.

Onboarding bundel

Je krijgt van ons zodra je klant wordt, een onboarding bundel die je doorheen de gehele reis zal gidsen. Zo loop je nooit verloren en weet je altijd wat er gebeurt en wie je verder kan helpen.

Uitwerken huisstijl

Het is belangrijk dat je website eenzelfde verhaal vertelt dat samenloopt met de rest van je communicatie.

Eerste versie

Op basis van voorgaande informatie maken wij een eerste versie voor je. Deze zal voor +- 60% in orde zijn. Dit maakt het mogelijk om in het begin snel te schakelen en nog aanpassingen door te voeren.

Tweede versie

Na de aanpassingen uit vorige revisie ronde mag je nu een website verwachten die +-90% in orde is.

Finale versie

Op basis van de tweede revisie ronde hebben we ondertussen de puntjes op de ï gezet. Gemiddeld is de website nu lanceerklaar.

Technische optimalisatie

We gaan natuurlijk verder dan simpelweg de website online te gooien, we zorgen ervoor dat deze als een geoliede machine draait en voegen hem oa toe aan Google Webmaster Tools.

LAUNCH

Nu is het tijd om je pareltje aan de buitenwereld te tonen en trots terug te blikken op de laatste weken.
Quality Over Quantity

Hoe zorgen wij voor net die extra touch?

Je kan je website lanceren een beetje vergelijken met een formule 1 race. Het is niet omdat je nu vooraan ligt dat je ook op kop blijft als je stopt met gas geven.

Onderhoud

Een website creëren, stopt niet bij de ontwikkeling ervan. Ook na de lancering is het belangrijk dat je website goed wordt onderhouden. Hiervoor bieden we een onderhoudspakket aan. Zo voegen we nieuwe informatie aan jouw website toe of passen we zaken aan, telkens wanneer jij daar nood aan hebt of input aanlevert.

Ook houden we je website beschermt tegen het wilde wijde web om te voorkomen dat cyberaanvallen je webpagina aantasten. We nemen bovendien regelmatig een backup zodat de inhoud en structuur van je website nooit verloren gaan.

Support

Je kan bij ons steeds met al jouw vragen terecht op onze support pagina. Je vindt er uitleg terug over verschillende onderwerpen en diensten. Bovendien kan je er ook al heel wat antwoorden op vaak gestelde vragen raadplegen.

Heb je een specifieke vraag? Maak dan eenvoudig een ticket aan met je naam, e-mail en bericht. Wij behandelen alle vragen zo snel mogelijk, in volgorde van inzending.

Contactpersoon

Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke projectmanager die steeds voor jou beschikbaar is tijdens het ontwikkelen van jouw website. Zo heb je een persoonlijk aanspreekpunt binnen Are Agency. Dit vereenvoudigt de communicatie, bevordert de relatie en leidt tot een optimaal eindresultaat.

Overeenkomst

We starten onze samenwerking met een verkennend gesprek, vragenlijst en onboardingbundel. We werken niet met vreemde contracten en constructies, maar vragen een minimum engagement van drie maanden om aan te kunnen tonen dat onze aanpak werkt. Are you ready?

Extra

Wij leveren graag net dat extraatje meer. We voldoen aan jouw verwachtingen en gewenste resultaten, maar doen er liefst nog een schepje bovenop.

Door telkens in te spelen op de nieuwste technologieën slagen we erin om nog meer waarde voor jou te genereren. Ontdek het zelf gaandeweg door ons in te schakelen voor jouw digitale groei.

Zit je nog met vragen?
Dan helpen wij je met plezier verder.

Hiernaast staan enkele veel voorkomende vragen met hun antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan zeker niet om even vrijblijvend contact op te nemen.

Vaak voorkomende vragen :

Wat mag ik van een Are Agency website verwachten?

Als je voor ons kiest mag je meer verwachten dan enkel een professioneel design, uitstekend development en vlekkeloos onderhoud.

Wij zijn jouw gepassioneerd IT team dat elke stap samen met je zet. Wanneer je van start gaat, krijg je een persoonlijke project manager toegewezen waarbij je gegarandeerd binnen 48u reactie van krijgt. (normaal gezien dezelfde dag nog)

Wat bij vragen of onduidelijkheden?

Je persoonlijke project manager staat steeds voor je klaar via mail of telefonisch. Is het 3u snacht’s? Dan open je hier een ticketje waar de volgende dag op wordt teruggekomen.

Daarnaast krijg je bij opstart ook een onboarding bundel van ons zodat je steeds overal van op de hoogte bent en weet wat er gebeurt.

Werkt mijn website ook op tablets en smartphones?

Je website wordt met smartphones en tablets in het achterhoofd gebouwd. Je mag er zeker van zijn dat je nieuwe website responsive is.

Wat bedoel je met een SEO geoptimaliseerde website?

Een SEO geoptimaliseerde website werkt met de nieuwste Search Engine Crawling technieken en houdt rekening met je zoekwoorden, indexatie, meta descriptions, title tags…

Bij de bouw wordt het technisch zo aangepakt dat je website snel laadt en perfect vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Op deze manier vinden relevante zoekers jouw dienst of product gemakkelijk terug waardoor jij meer klanten krijgt.

Wat met eventuele extra kosten?

Indien wij je domeinnaam aankopen wordt deze op je volgende factuur éénmalig aangerekend.

Extra kosten worden steeds op voorhand duidelijk gecommuniceerd om misverstanden te vermijden.

We are here to create your unique website!